17/07/2020

Noves publicacions a la Revista Desenvolupa (07/2020)

Benvolguts/des companys/es,

Us informem que ja podeu consultar les noves publicacions a la nostra revista digital  Desenvolupa: la revista d’Atenció Precoç (www.desenvolupa.net ).

Publiquem 2 articles:

 

· “Detección precoz del TEA en la consulta pediátrica: un proyecto piloto en la red pública”.

 

· ”Estrategias de afrontamiento del estrés en familias compuestas por niños con Trastorno del Neurodesarrollo”.

 

I publiquem, en el nou apartat de “Jornades i presentacions”, els resultats d’una enquesta realitzada pels companys del Cdiap del Maresme sobre l’experiència de confinament de les famílies, pel COVID-19:

 

· “Experiencia de confinamiento en familias atendidas en el CDIAP del Maresme”.

 

Així mateix us fem arribar un PDF amb les dades estadìstiques sobre les consultes que es fan a la web de la revista per si és del vostre interés.

 

Dades estadístiques

 

I us comuniquem que hem arribar a un acord de col·laboració amb la revista EIPEA amb l’objectiu de fomentar la difusió i recuperació d’articles i experiències que ajudin a aprofundir en la comprensió del món de l’atenció precoç i els autismes.

Des de l’equip de redacció voldríem extendre aquesta col·laboració a les revistes dels diferents colegis professionals que representen els professionals del nostre sector i ja hem iniciat els contactes.

Com sempre volem agrair-vos la vostra confiança i animar-vos a col·laborar a Desenvolupa, com a lectors i com a autors, recordant-vos que la col·laboració a la revista com a membre del consell de redacció està sempre oberta a tots els socis.

Si hi esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu de la revista (revista@desenvolupa.net).

 

Cordialment,

Consell de Redacció de Desenvolupa