19/03/2021

VII Congrés Català de Salut Mental de la Infància i l’Adolescència “Transicions, exclusions i soledats: desafiaments i respostes”

El congrés abordarà les transicions, exclusions, soledats i respostes en Salut Mental en l’àmbit de la infància i l’adolescència, des d’una perspectiva multidisciplinària i intersectorial.

El programa d’aquesta edició està constituït per quatre taules rodones, amb una conferència inaugural prèvia. El Congrés inclourà també la presentació de pòsters centrats en la temàtica anunciada.

Cada taula de debat es farà ressò de la repercussió de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la pandèmia del coronavirus en la salut mental de la població infantil i juvenil. Al debat final i cloenda del Congrés es tractarà el tema de forma monogràfica.

La Fundació Congrés Català de Salut Mental organitza aquesta 7a edició, amb la participació d’un ampli col·lectiu de professionals. Des del comitè organitzador i científic i el suport de diferents entitats i institucions del sector, treballarem conjuntament per a l’èxit del Congrés.

Mes informació: info@fccsm.net / Tel: 93.238.62.47 .