05/09/2017

Pòster/ Manifest de l’ACAP

Benvolguts socis,

 

En la Jornada del 25 Aniversari de l´ACAP us vàrem presentar un Manifest per a la defensa dels CDIAPs Es va elaborar a partir de les aportacions i preocupacions dels professionals en les Jornades/Tallers 2015 davant el risc de minvar les funcions dels CDIAPs. D´aquell escrit n´hem fet un resum en format pòster (el podeu obrir  aquí ) i n´hem fet molts exemplars . És el darrer treball que hem desenvolupat els companys que aquest mes deixem la Junta de l’ACAP.

Alhora és un pòster simpàtic que serveix per a mesurar-se els nens al llarg del creixement.

Els destinataris son tots els CDIAPs i també que cada CDIAP en doni als diversos Serveis amb els que col·labora (Equips Pediàtrics, Llars d´Infants, Parvularis, Hospitals, Serveis Socials, EAP, CSMIJ, EAIA, etc) .

Ja trobarem la manera per a què us arribin (ex.si veniu a l´ACAP per reunions UCCAP, Grups de treball, Cursos de Formació,… ).

Aquesta iniciativa vol donar a conèixer la història, les funcions i el desig de defensar la xarxa de CDIAPs, especialment en uns moments  tant i tant delicats en que els Serveis Públics pateixen tantes retallades.

 

Cordialment,

La Junta de l’ACAP.