01/03/2018

Noves publicacions a la Revista Desenvolupa

Una vegada més, us informem que ja podeu consultar els nous articles publicats a la nostra revista digital  Desenvolupa: la revista d’Atenció Precoç (www.desenvolupa.net ).

 

La protecció dels i les infants en contextos de violència masclista a Catalunya: el marc jurídic de protecció i els instruments del dret de família” – Gemma Nicolás Lazo.

 

Història d’una nena que jugava a construir-se a si mateixa. Desenvolupament de la identitat corporal d’una nena amb trastorn de l’espectre de l’autisme a través d’una psicoteràpia psicomotriu” – Melania Henrich, Àngels Morral i Júlia Miralbell.

 

Com sempre volem agrair-vos la vostra confiança i animar-vos a col·laborar a Desenvolupa, com a lectors, com a  autors i també participant en els fòrums de que consta cada article.

I també us volem recordar que la col·laboració a la revista com a membre del consell de redacció està sempre oberta a tots els socis.

 

Si hi esteu interessats podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu de la revista (revista@desenvolupa.net).

 

Cordialment,

 

Consell de Redacció de Desenvolupa