Pere Vergés, 1-7°. 08020 - Barcelona
93 498 71 28 - acap@acap.cat

Demandes

fisioterapeuta amb amplia experiència en discapacitat

Data de publicació: 20/09/2017

Em dic Carolina Martínez i soc una fisioterapeuta amb experiència i formació en el món de la discapacitat. Porto treballant des de 2006 en aquest camp, concretament a una fundació d'atenció a persones amb diversitat funcional. Durant aquests 11 anys he desenvolupat la feina d’atendre, tractar, assessorar, comunicació interprofessional etc. A més treballo al Servei dintre de la mateixa fundació encarregant-me de realitzar la tasca d’assessorar sobre ajuts tècnics i adaptació d’habitatges. M’he anat formant contínuament especialitzant-me en aquest àmbit realitzant cursos d’estimulació basal, posicionament, teràpia aquàtica en el concepte Halliwick etc. Aquest any he realitzat a més, el postgrau de fisioteràpia pediàtrica a la universitat Internacional de Catalunya. Em considero una persona amb capacitat de treball, aprenentatge, responsable, flexible i acostumada a treballar en equip.

Carolina Martínez Salguero 678214550 carolmartinezsalguero@gmail.com

Psicòleg

Data de publicació: 19/09/2017

Soc psicòleg he treballar en un centre en l'atenció de nens i adolescents. I he prestat els meus serveis en un centre per a persones amb diversitat funcional

Ivan 650299264 ivanlazarosafa@gmail.com

FISIOTERAPEUTA

Data de publicació: 13/09/2017

Bon dia, em dic Carla i sóc fisioterapeuta graduada el 2017 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb la menció neurológica. Actualment curso el Màster Universitari en Fisioteràpia Pediátrica de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). He estat fent pràctiques en aquest àmbit a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu i al CDIAP de l'Hospital Parc Taulí. A més, degut a tota la meva carrera esportiva, he estat treballant com a fisioterapeuta a campus de la Federació Catalana de Bàsquetbol, sent responsable de nens entre 7 i 14 anys. Tinc moltes ganes i especial interès de treballar amb nens que presentin qualsevol tipus de retard psicomotriu. Sóc del Baix Llobregat i no tinc problemes de desplaçament. Per més información o qualsevol dubte, deixo el meu contacte.

Carla 635559667 carla@xairo.cat

Psicòloga infantil perfil mixte Psico-Logo

Data de publicació: 06/09/2017

Psicòloga General Sanitària en Centre Mèdic privat. -Especialista en Atenció Precoç via Postgrau Isep/UVic. -Especialista via Màster en Logopèdia Infantil (0-6) a Escola de Patología del Llenguatge a Hospital de Sant Pau. -Especialista via Màster en Neuropsicologia clínica a ISEP. -Formació continua en TEA. -Curs Terapeuta Hanen. -Pràctiques a CDIAP HSJD. Amb amplia experiència en centre mèdic concertat amb mutues i centre privat de psicologia portant teràpies individuals i grupals tant de psicología com de logopèdia infantil des de fa més de 10 anys. Especialitzada en nens amb NNEE (TEA, Paral.lisi cerebral i RM) i Estimulació Temprana. Coordinacions puntuals amb CDIAP Cornellà (M.Massalleras). - Treball en xarxa. Perfil mixte Psico-Logo. Disponibilitat matins inicialment però negociable. Zona Barcelona, Baix Llobregat, rodalies.

Mari Carmen Muñoz 626119095 mcmf4@hotmail.com

FISIOTERAPEUTA NEURORREHABILITADORA.

Data de publicació: 02/09/2017

Hola sóc la Sara, i estic interessada en trobar faena de fisioterapeuta pediatrica o neurologica. M'encanten els nens he fet pràctiques voluntaries a una escola d'educació especial i a un centre d'atenció precoç, Actualment estic treballant com a fisioterapeuta, la majoria del temos vec patologies traumatiques encara que hores a la setmana tracto pacients amb algun tipus de dispacacitatx (distrofies musculars, retards maduratius,) a més a més realitzaré un curs d'iniciació al concepte Bobath. Actualment tinc el títol d'expert en neurorrehabilitació i estic pendent de fer algun màster en fisioterapia pediatrica i neurologica,

Sara 606624676 sara_94sa@hotmail.com

PSICÒLOGA CLÍNICA Infanto-Juvenil (EuroPsy)

Data de publicació: 31/08/2017

Em dic Noemí Mauri, sóc psicòloga infanto-juvenil amb experiència a l'àmbit clínic com escolar. Acreditació de Psicòleg Especialista en Psicoterapia (Europsy). També tinc experiència com a docent a la Universitat de Barcelona. M’interessa treballar en un centre multidisciplinar on es valori el tracte amb els infants i les seves famílies. El meu recorregut i experiència fins al moment m’ha aportat coneixements que podria aplicar en el seu centre, mostrant-me disposada a aprendre i donar idees per consolidar el seu projecte. Si consideressin oportú ampliar algun aspecte del meu currículum, els agrairia que us posessin en contacte amb mi per concertar una entrevista personal. Gràcies

Noemí Mauri 646919554 noemi.mauri.carbones@gmail.com

Buscamos Logopeda Miofuncional Barcelona

Data de publicació: 07/08/2017

Centro de Neurorehabilitación infantil(Theranens) situado en Barcelona busca un/a Logopeda especialista en niños y con formación en miofuncional. Se valora tener el Master de Neurologopèdia.Buscamos ampliar la oferta de especialidades en el centro .La oferta es para trabajar en horario de tarde i dias a convenir. Buscamos un autónomo dado de alta.

Dirección del centro 930231366 Info@theranens.com

psicòleg+mindfulness

Data de publicació: 26/07/2017

Busco un/a psicòleg amb coneixements en minfulness per fer una substitució durnat el 1r trimestre a una escola de Barcelona

Anna Valero 607291448 avalero@escola-horitzo.cat

LOGOPEDA INTERNACIONAL

Data de publicació: 19/07/2017

Hola! Em dic Sofía i soc logopeda. Després d'acabar la carrera a Grècia i continuar els meus estudis a Barcelona, ​​on he cursat l'any passat el Màster en Neurologopèdia, m'interessa poder desenvolupar-me professionalment com Logopeda i posar en pràctica els meus coneixements dels diversos trastorns que afecten nens i adults Així mateix, actualment treballo en el centre "Espai TAU- Psicologia" com logopeda i també a la clínica privada "Turó Park Medical Center", on ofereixo els meus serveis en 4 idiomes (català, castellà, anglès i grec). Estic especialitzada en Autisme i acabo d'acabar un programa "Homeschool" que aplicava en nens amb Autisme per a tot aquest any, usant entre altres eines, sistemes de comunicació alternativa (PECS, TEACCH), en les que estic especialitzada, també. Sóc professora de Braille (grec i llatí) i conec la llengua de signes. Finalment, he realitzat moltes pràctiques i he seguit diversos seminaris i cursos, tant a Grècia com a Espanya, sobre diferents tipus de trastorns com: disfàgia, afàsia, demència, autisme, retard del llenguatge i de la parla, dislàlies, trastorns de veu, paràlisi cerebral i molts més, així mateix sistemes de comunicació alternativa. Em considero una persona dinàmica, empàtica i apassionada per la logopèdia, amb ganes de treballar amb un equip emprenedor i motivat i intercanviar experiències. Els podria facilitar el meu curriculum actualitzat per si els interessa. A l'espera de rebre les seves impressions, els agraeixo per endavant. ¡Moltes gràcies! Sofía.

SOFIA ZELOU 633700513 sofia_zelou@yahoo.gr

Pedagoga Hospitalària

Data de publicació: 19/06/2017

Hola! Em dic Laia González i sóc pedagoga a l’Associació de Cardiopaties Congènites a Barcelona. Jo sóc de Reus, tot i que com estic cursant el màster d’Atenció Precoç i Família a la Urll i a la vegada estic treballant, he de viure a BCN. Des de l'associació he estat fent projectes i tallers a nivell emocional pels nens que estan al Hospital de la Vall d'Hebron. Porto la sala de jocs de l'Hospital i també faig una tasca a nivell psicològica de donar suport als pares dins del que suposa l'ambient hospitalari. Amb els nens faig tallers, la finalitat del projecte que implementem dins de l’associació es fer més agradable la seva estada al hospital. Dins les meves funciones està la realització de tallers, a partir dels quals permet que els nens puguin distreure's del que suposa estar en un Hospital i així reduïr l'impacte emocional, tant dels nens com dels seus pares, entre altres funcions, com mantenir l'ordre a la sala, repartir llibrets de la creu roja, jugar amb els nens, etc. He anat coordinant la meva feina en funció del que em proposaven a l’associació i segons el que demanava la supervisora de la planta de cirurgia pediátrica de la part Materno-infantil. Tracto amb nens de totes les edats, tant de 0 com de 18 anys. Aquesta experiència em permet conèixer millor els infants i com tractar amb ells. M'encataria poder treballar a l'àrea de Tarragona!

Laia 656498965 lai.g.valles8@gmail.com

Aleix. Fisioterapeuta. Mataró

Data de publicació: 11/06/2017

Hola, el meu nom és Aleix Galligó, sóc fisioterapeuta des del 2011, actualment cursant el màster en Pediatria i Neurologia per la URL (2016-2018). Dins la meva experiència puc destacar la fisioteràpia neurològica a l'associació AGIM i fisioteràpia aquàtica en pediatria i en adults (amb afectació neurològica o fibromialgia) a la piscina de Vilassar de Mar. Em considero una persona dinàmica, empàtica i apassionada per la fisioteràpia amb ganes de treballar amb un equip emprenedor i motivat.

Aleix Galligó Vilà 628856607 aleix.gvila@gmail.com

Psicóloga General Sanitaria, psicoanálisis

Data de publicació: 08/06/2017

Buenos días, mi nombre es Bárbara Feyling, soy psicóloga, especializada en psicoanálisis con niños. Soy tutora en postgrado de Pediatría social: un enfoque multidisciplinar, para la UB, desde 2015. Participo de las Sesiones clínicas multidisciplinares de la ACAP desde el año 2015. Soy argentina, con título homologado en España y actualmente cursando nivel suficiencia de català. Permanezco en contínua formación teórica y clínica. Poseo certificado de Estudios clínicos por la SCB-ICF. Me interesa el arte y el desarrollo de la creatividad.

Bárbara Feyling 697511284 barbara.feyling@gmail.com

Psicòloga clínica infantojuvenil

Data de publicació: 02/06/2017

Hola, em dic Tam i sóc psicòloga clínica d'infants i adolescents en un centre psicopedagògic del Vendrell, on realitzo avaluació i tractament i pautes a pares. Màster en psicologia clínica infantojuvenil. Llicenciatura en Psicologia i en Filosofia. També tinc experiència amb nens i adolescents amb TEA i síndrome d'Asperger, ja que vaig ser voluntària a l'Associació Asperger del Camp de Tarragona durant dos anys. M'agrada molt treballar amb infants i les seves famílies, també en situació de risc social. Busco feina en aquest sector per la zona de Reus-Tarragona.

Tam 627740748 tam.assens@gmail.com

Psicòloga General Sanitària

Data de publicació: 08/05/2017

Psicòloga amb experiència en atenció a la infància, l'adolescència i la família. He treballat en Espai Familiar (Rubí), CDIAP Equip 40 (St. Feliu de Llobregat), CSMIJ i CSMA (Sant Pere Claver). Formació teòrica i pràctica des d'una comprensió psicodinàmica i sistèmica. Col·laboradora en grups psicoterapèutics amb adolescents i adults a Sant Pere Claver i multifamiliar a Sant Joan de Déu. Formació en grups al Grup Alfa Institut de Treball Grupal i Familiar. Assessorament i suport a pares i mares en la criança i l'educació dels fills en la petita infància. Formació en Observació de Nadons a l'Associació Bick Espanya. Consulta privada a Barcelona amb la col·laboració i el suport d'una psiquiatra psicoanalista i un mestre d'educació primària.

Júlia Blanch Hortal 618030769 juliabhortal@gmail.com

Estimuladora en atención precoz

Data de publicació: 05/05/2017

Soy psicóloga, especialista en neuropsicología, técnico superior en educación infantil, y dos años de experiencia en estimulación temprana con niños de 0 a 3 años, con discapacidad o riesgo de padecer la, en Centros Base dependientes de la Gerencia de Servicios Sociales de Castilla y León. Actualmente resido en Cornellá y estoy muy interesada en continuar trabajando como estimuladora/psicomotricista.

Marta 932610931 martapinba@gmail.com

MESTRA INFANTIL I PRIMARIA AMB MÀSTER EN NEUROPSICOLOGIA I POSGRAU EN ATENCIÓ PRECOÇ

Data de publicació: 28/04/2017

Hola!!! Amb dic Gemma, i sóc graduada en infantil (audició i llenguatge), i primària per la Universitat internacional de Catalunya. Disposo també d'un Màster en Neuropsicologia i actualment estic realitzant un post grau en atenció precoç. Tinc experiència com a mestra i he treballat dins del gabinet psicopedagog del centre, portant els nens amb NEE. (Síndrome de Down, Tel, i educació especial).Actualment, també faig classes de dansa a les tardes amb nens de diferents edats. Em considero una noia amb empenta i amb moltes ganes d'aprendre. I amb ganes de començar un projecte nou a la meva vida!!!

GEMMA SAMSÓ 654310759 gemma.samso.pallares@gmail.com

Psicòloga infantil i juvenil i psicoterapeuta

Data de publicació: 25/04/2017

Sóc psicòloga des de fa 10 anys i m'he especialitzat en l'atenció de l'infància i adolescència pel diagnòstic i tractament de patologies mentals. Tinc formació específica i experiència adquirida en diversos centres públics d'atenció precoc així com a nivell privat. La gran vocació per seguir desenvolupant la meva tasca amb nens de 0 a 6 anys fa que ofereixi els meus serveis en aquesta associació esperant que la candidatura sigui del seu interès.

Natàlia 620006331 nataliaboada4@gmail.com

Psicòloga Infantil

Data de publicació: 23/04/2017

El meu nom és Raquel sóc graduada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb menció en Psicología clinica infantil i juvenil. Recentment he cursat el el màster en Psicologia General Sanitària. Actualment realitzo intervencions a domicilis a nens amb TEA. Treballo amb una metodologia ABA, personalitzada i individualitzada a les necesssitats i objectius d'aprenentatge de cada infant. També faig intervenció en centre privat a nens i adolescents amb dificultats per gestionar emocions, dificultats en les relacions socials, problemes d'ansietat i estat d'ànim, baixa tolerancia a la frustració, baixa autoestima i també problemes de conducta, escolars, atencionals i pautes educatives.

Raquel Bello 695331996 raaquel.bp@gmail.com

Mestra d'Educació Especial

Data de publicació: 20/04/2017

Estic graduada a la Universitat de Barcelona i fa poc temps que he finalitzat dos màsters: un en Intervenció en les Dificultats d’Aprenentatge i l’altre en Neuroeducació i Optimització de Capacitats. Pel que fa a l’experiència laboral m’agradaria destacar la meva polivalència, ja que he realitzat múltiples tasques en diferents empreses sense una prèvia formació. A més, paral•lelament, treballo de forma particular amb infants amb necessitats educatives especials, des d’una base clínica i tenint en compte el seu perfil neuropsicològic, el seu entorn i les seves motivacions. A partir d’aquí, desenvolupo propostes d’intervenció individualitzades, optimitzant al màxim les seves capacitats gràcies als seus punts forts. Sóc una persona molt alegre, responsable, empàtica i tolerant. Sé organitzar-me, establir estratègies i metodologies, i respectar l’equip de treball. Considero que tinc habilitats per transmetre valors i coneixements i capacitat per motivar els meus alumnes. Agrairia tenir l’oportunitat de mantenir una entrevista personal amb vostès per a respondre qualsevol pregunta i ampliar la informació resumida al meu currículum. Atentament,

Mireia 617102152 miru_1492@hotmail.com

Psicòleg infanto-juvenil

Data de publicació: 05/04/2017

Em dic Isaac Penalba i sóc psicòleg d'orientació psicodinàmica. M'estic formant en atenció precoç a través de la Fundació Eulàlia Torras de Beà, realitzo pràctiques en el seu CDIAP. També disposo d'experiència amb TEA tant en nens com adolescents. Actualment em trobo en recerca activa de feina.

Isaac Penalba Font 606865689 ipenalbafont@gmail.com

Psicòloga infanto-juvenil amb màster d'Atenció Precoç i famílies i postgrau en teràpia familiar sistèmica

Data de publicació: 28/03/2017

Hola! Em dic Mireia i tinc formació en psicologia (UAB) amb especialitat infanto-juvenil, he cursat el màster en Atenció precoç (URL) i he fet formació bàsica i avançada en teràpia familiar (centre KINE). Actualment estic fent el grau d'educació infantil (UNIR). Tinc experiència en el món del lleure i en diversos CDIAP de la ciutat de Barcelona. Tinc l'acreditació com a psicòloga sanitària.

Mireia 638074932 mireia.alvarez.90@gmail.com

Mestra i psicopedagoga

Data de publicació: 24/03/2017

Hola, sóc mestra d'educació infantil i psicopedagoga amb més de 10 anys d'experiència. Actualment treballo a l'escola púbica com pedagogia terapèutica i també en un gabinet privat fent reeducació. M'agradaria poder tenir la oportunitat de poder treballar en un CDIAP, ja que m'agrada molt l'atenció precoç. Tinc ganes d'aprendre i empenta a l'hora de treballar! Arenys de Mar 24/3/17

Maria Garcia 686742477 mgarciabarq@gmail.com

Carla Contreras, Nº col. 08-4278

Data de publicació: 08/03/2017

Hola, em dic Carla i sóc graduada en logopèdia (menció clínica), a la Universitat Atònoma de Barcelona. El curs vinent segueixo la meva formació i començo el grau d'educació primària, a la Universitat de la Rioja. M'agradaria seguir creixent i començar una nova etapa com a logopeda en un CDIAP.


Psicomotricista i Danza Moviment Terapeuta

Data de publicació: 02/03/2017

Hola! Sóc la Federica, graduada en Psicomotricitat (2010) i rehabilitació (2013) per la Universitat de Pisa. Master en neurorehabilitació pediatrica a la Universitat de Modena i Reggio Emilia (2015). Graduada en Danza Moviment Terapia per el Centre Toscano de Arte i Danza Terapia de Firenze (2016). Tinc expèrience de treball en un centre d'atenció precoc ("La piazzetta"), escoles infantiles i en servei a domicili. Actualment treballo en ASEM Catalunya, Centre Civic Vallvidrera i Club Nautico Castelldefels com psicomotricista i danza moviment terapeuta. Estic interessada en treballar amb nens: servei a domicili o en equip. Per a més informació no dubteu de posar-vos en contacte amb mi.

Federica Maruccia 600005023 federica.maruccia88@gmail.com

Fisioterapeuta, postgrau de fisioterapia en pediatria

Data de publicació: 02/03/2017

Sóc la Laia, graduada en fisioteràpia amb aprofundiment en la menció de neurología a les Escoles Universitàries Gimbernat a l'any 2015 i postgraduada en fisioteràpia en pediatria al 2016. He fet pràctiques a centres privats especialitzats en neurologia amb adults i nens, a escola d'educació especial ( Escola Estimia ) i en Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç ( CDIAP Badalona ). Actualment em segueixo formant en aquest àmbit per seguir enrriquint-me de coneixements relacionats amb el món de la pediatria. Estic interessada en treballar amb nens de 0-6 anys amb qualsevol tipus de retàrd maduratiu. Ofereixo disponibilitat a l'area de Barcelona. Per a més informació deixo el meu contacte, estic encantada de respondre qualsevol dubte.

Laia 627344555 layacita@gmail.com

Psicòloga general sanitaria amb experiència en l'àmbit infanto-juvenil

Data de publicació: 15/02/2017

Sóc graduada en Psicologia per la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona. Vaig cursar el Màster de Psicologia General Sanitària i actualment m'estic formant en la teràpia sistèmica. A l'acabar, vull formar-me en atenció precoç. En quant a la meva experiència, sobre tot ha sigut encaminada a l'àmbit infanto-juvenil: quasi un any en el CDIAP Sant Martí de pràctiques (qualificació: 10); 6 mesos de pràctiques voluntàries d'investigació en el CSMIJ de Terrassa, amb noies de 9 a 12 amb trastorn de la conducta; 9 mesos de pràctiques en l'hospital Sant Joan de Déu (unitat de TDAH de l'hospital a Esplugues, CSMIJ de Mollet i Hospital de Dia d'Adolescents de Mollet) (qualificació: 9). He treballat en un campus d'estiu com a monitora d'anglès amb nens de P3. Actualment treballo en un centre privat algunes tardes, com a psicòloga general sanitaria infanto-juvenil i d'adults, i m'interessaria poder-m'ho combinar amb un treball durant el matí. M'apassiona el món de l'atenció precoç i sempre estic disposada a aprendre.

Gloria 605669137 gloria_arcusa@hotmail.com

FISIOTERAPEUTA PEDIATRICA DOMICILIS

Data de publicació: 01/02/2017

Sóc Marta Fargas, fisioterapeuta especialitzada en pediatria. Graduada en el Grau de Fisioteràpia el 2012 per la Facultat de Ciències de la Salut, Blanquerna. I el 2014 realització del Postgrau en Pediatria per UEGimbernat. Recentment he cursat el Curs Bàsic del Concepte Bobath de 2 mesos de duració amb l'equip d'atenció precoç de l'Hospital Sant Joan de Déu (acreditat per EBTA i Universitat de Barcelona). Realització de cursos de formació com el Curs en el Concepte Halliwick, Fisioteràpia respiratòria en pediatria (SEFIP), entre d'altres cursos. Experiència professional en centres d'atenció precoç i neurorehabilitació i l'àmbit educatiu. Com també treball en equips interdisciplinars. M'ofereixo per realitzar serveis a domicilis a la ciutat de Barcelona i rodalies.

Marta Fargas Codina 600585889 marta.fargascodina@gmail.com

Neuromotrista,educadora social i mestra

Data de publicació: 01/02/2017

Mestra durant deu anys i asssora educativa especialitzada en TDH,SAF i TDA.He col.laborat amb associacions i he organizat tallers per infants amb i adolescents amb TDH.Aquest últim any he fet el màster de neuromotrista especialitzada en la tècnica Bloomberg i mind move s d integració sensorial col.laborant amb casos de nens que assisteixen a cdiap.

Tanit Piñol Escardibul 608347907 tpinol2@xtec.cat

Perfil mixte Psico-Logo

Data de publicació: 31/01/2017

Psicòloga general sanitària en centre mèdic privat. Especialista en Logopèdia Infantil (0-6) vía Màster. Formació en Atenció Precoç a ISEP-UVIC, Màster en Logopèdia Infantil a Escola de Patología del Llenguatge a Hospital de Sant Pau. Màster en Neuropsicologia clínica a ISEP. Formació continua en TEA. curso Terapeuta Hanen. Pràctiques a CDIAP HSJD. Amb amplia experiència en centre mèdic concertat amb mutues i centre privat de psicologia portant teràpies individuals i grupals tant de psicología com de logopèdia infantil des de fa més de 9 anys. Especialitzada en nens amb NNEE (paral.lisi cerebral i RM) i Estimulació Temprana. Coordinacions puntuals amb CDIAP Cornellà (M.Massalleras). Treball en xarxa. Perfil mixte Psico-Logo. Disponibilitat matins inicialment però negociable. Zona Barcelona, Baix Llobregat, rodalies. Mari Carmen Muñoz

Mari Carmen Muñoz 626119095 mcmf4@hotmail.com

PSICÒLOGA

Data de publicació: 26/01/2017

Sóc Raquel, llicenciada en psicologia a la Universitat Rovira i Virgili, Tarragona (2008-2013). Tinc Màster Psicologia General Sanitari a la Universitat Rovira i Virgili (2013-2015). Actualment cursant Màster Universitari en Psicopatologia Legal Forense i Criminològica a la Universitat Internacional de Catalunya. Experiència treballant com a psicòloga al Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) del Garraf durant més de dos anys i al Centre de Salut Mental (CSM) del Vendrell entre d’altres. Estic interessada en continuar formant-me i crèixer a nivell professional i personal. Tinc disposició inmediata. Per a més informació resto a la seva disposició. Moltes gràcies.


Fisioterapeuta en Pediatria

Data de publicació: 24/01/2017

Em dic Sara Clapés i sóc fisioterapeuta especialitzada en pediatría. També he realitzat cursos com ATM, drenatge limfàtic, abordatge terapèutic de la columna lumbar entre d'altres. Actualment treballo com a fisioterapeuta particular en el meu propi centre a Guardiola de Berguedà en el que es realitzen tractaments sobretot de traumatologia i també pediatría. M'agradaría ampliar la meva zona de treball i poder col·laborar conjuntament amb altres professionals per a poder completar la meva formació. Tinc vehicle propi i disponibilitat inmediata. Gràcies.

Sara Clapés 669534604 sclapes89@gmail.com

Psicòloga

Data de publicació: 20/01/2017

bon dia, em dic Noelia i sóc psicòloga. Actualement, estic estudiant un màster de psicopatología infanto-juvenil, així com un curs oficial sobre maltracte familiar. Em trobo en constant formació i cerco feina en l'àmbit infanto-juvenil per poder potenciar els meus coneixements. Sobre la meva experiencia, ha sigut a un hospital i als serveis socials com a psicòloga en pràctiques. Tinc moltes ganes d'adquirir nous coneixements i així ampliar la meva trajectòria professional. Moltes gràcies, Noelia.

Noelia Navarro 600637915 noelia.navarro.merino@gmail.com

Logopeda

Data de publicació: 18/01/2017

Sóc Marta Talavera Hernández, logopeda col·legiada amb 10 anys d'experiència, amb títol de interpretació de llengua de signes i postgrau de dislèxia. Actualment treballo en una associació amb nens amb TEA i sóc co-propietària d'un centre privat de psicologia i logopèdia. Les meves tasques són rebre a les famílies, fer diagnòstics i rehabilitacions principalment amb nens que presenten retard del llenguatge, TEL, trastorns de la lecto-escriptura. Sóc una professional responsable i amb iniciativa. M'agradaria reconduir la meva trajectòria cap a escoles o CDIAP.

Marta Talavera Hernández 610754465 Marta_t_h@hotmail.com

Fisioterapeuta

Data de publicació: 14/01/2017

Hola, em dic Olga Bernat i soc Fisioterapeuta des de l'any 2013, tinc formació en ajudes ortètiques aplicada en nens amb hemiplegia, experiència en domicilis amb nens i pràctiques en l'hospital Sant Joan de Déu i en l'Escola Escorça. Actualment estic buscant feina en l'àmbit d'atenció precoç. No tinc experiència en centres CDIAP però m'agradaria iniciarme en el món de la pediatria amb aquest tipus de centres. A part de domicilis tinc experiència en l'àmbit de la geriatría treballant en centres de dia i residència durant 3 anys. Estic interessada en continuar formant-me i crèixer també a nivell professional i personal. M'agrada el món de la neurologia, pediatria, l'especialització en la RHB de les mans i les ajudes ortèsiques i ortètiques. Tinc disposició inmediata. Qualsevol pregunta o si voleu posar-vos en contacte amb mi no dubteu en trucar-me o escriure'm un correu. Resto a la seva disposició. Moltes gràcies.

Olga Bernat Rubio 667866833 olgabr90@gmail.com

Ofertes

PSICÒLEG REEDUCADOR I/O LOGOPEDA

Data de publicació: 15/09/2017

PER A CENTRE DE PSICOLOGIA UBICAT A CASTELLAR DEL VALLÈS, ES PRECISA PSICÒLEG I/O LOGOPEDA AMB EXPERIÈNCIA EN REEDUCACIONS PSICOPEDAGÒGIQUES AMB NENS AMB TDA-H, DISLÈXIA, TEA, ... ES VALORARÀ FORMACIÓ I EXPERIÈNCIA EN TEMES EMOCIONALS AIXÍ COM EXPERIÈNCIA LABORAL/PRÀCTIQUES... EN CDIAP'S

LOURDES VILLANUEVA / Mª ÀNGELS GALLARDO 937146352 PSICOVALLESCASTELLAR@GMAIL.COM

LOGOPEDA CDIAP APINAS

Data de publicació: 15/09/2017

El CDIAP APINAS, Anoia, ofereix plaça de logopèdia amb un contracte de substitució per cobrir un permís de maternitat. L'oferta és de 29 hores setmanals. Incorporació el mes d' Octubre. Es valorarà experiència en l'àmbit de l'Atenció Precoç. Les sol.licituds s'han de presentar amb la referència LOGOPEDA CDIAP adjuntant un CV actualitzat amb fotografia de mida DNI, amb les observacions que es creguin oportunes.

CDIAP APINAS 938041061 apinas@apinas.cat

Necessitem Psicòleg General Sanitari O P.I.R , especialista en Autisme i grups d'habilitats socials

Data de publicació: 13/09/2017

Som un centre interdisciplinar i necessitem cubrir una plaça de Psicologia General sanitària O P.I.R ,especialitzat amb autisme i grups d'habilitats socials. Estem a Vilanova i la Geltrú,imprescindible autònom.Incorporacio immediata.

Alba Prats 649006264 albaneuropsicologia@gmail.com

PSICOTERAPEUTA PSICOANALITICA LACANIANA

Data de publicació: 28/08/2017

Hola, en CENTRO ASISTENCIAL SIGMUND buscamos un/a profesional para incluir en nuestro equipo multidisciplinar derivándole cartera de pacientes. La formación debe ser psicoanalítica a ser preferible Lacaniana así como para realizar tratamientos con familias. El/la profesional deberá tener experiencia en trabajo con niños, adolescentes y adultos. Condición: ser autónomo o estas dispuesto a ello. INCORPORACIÓN: IMMEDIATA y con CARTERA DE PACIENTES.

Xenia Ortega 936651271 / 649851455 direccion@sigmund.es

LOGOPEDA O PSICOPEDAGOGA

Data de publicació: 21/08/2017

CENTRE EDUCA DEL VENDRELL, NECESSITA PEL NOU CURS ESCOLAR UNA LOGOPEDA PEL CENTRE PER IMPARTIR TRACTAMENT I SEGUIMENT AMB CASOS ESPECÍFICS DE DIFICULTATS DE LA PARLA. 2 TARDES MÍNIM

educa.elvendrell@gmail.com 626697514 educa.elvendrell@gmail.com

Logopeda per Centre Mèdic

Data de publicació: 17/08/2017

Busquem logopeda per centre d'especialitats mèdiques de Cubelles (Barcelona). Treballem amb pacients privats i mútues. 1-2 matins/tardes a la setmana. Salari: a negociar Interessats contactar a : info@centremediccubelles.cat o 935195232


LOGOPEDIA/ MUSICOTERAPIA/ART TERAPIA

Data de publicació: 30/07/2017

Busquem un professional polivalent per oferir-li moduls de logopedia i complementar amb grups de musicoterapia o altres arts terapeutiques (arte terapia o teatre). Centre especialitzat en trastorns del desenvolupament.

Marie France 693 50 64 55 mflemonche@gmail.com

LOGOPEDA (Substitució Maternitat)

Data de publicació: 28/07/2017

El CDIAP SANT ANDREU DE LA BARCA busca cobrir plaça de logopeda per substitució de maternitat. Jornada laboral de 8 hores setmanals. Es valorarà l'experiència en l'àmbit de l'atenció precoç. Enviar currículums fins el 10 de setembre de 2017.

Laia Esteban- Coordinadora de logopèdia 936822430 cdiap@cdiapsabarca.cat

Neuropsicóloga Especialista en Atenció Precoç

Data de publicació: 20/07/2017

Es busca perfil professional per incorporació al setembre de Neuropsicòloga infantil especialista en Atenció Precoç, reeducacions psicopedagògiques, intervenció en nens amb Trastorns de l'Aprenentatge, Dany cerebral adquirit, Trastorns del neurodesenvolupament. Franjes d'edat dels 2 anys en endavant. Disponibilitat de 2-3 tardes. SIRN és un centre multidisciplinar (neuropsicologia, psicologia clínca, logopèdia, teràpia ocupacional i fisioteràpia) de rehabilitació neurològica d'adults. Des de fa un temps ha nascut SIRN Creix com a centre de Desenvolupament Infantil especialitzat. http://www.sirn.es/atencion-al-neurodesarrollo/

Marta Sanz Palau 616391892 msanz.sirn@gmail.com

FISIOTERAPEUTA PEDIATRICA

Data de publicació: 06/07/2017

Soy Erica Bernardelo, Fisioterapeuta especializada en pediatría. Graduada en Fisioterapia en el año 2012. He realizado la formación en el Concepto Bobath en pediatría en el 2016, avalado por la Universidad de Barcelona. Tengo experiencia profesional trabajando con niños desde que culminé la carrera de grado, mi última experiencia fue en el CDIAP DELTA de Castelldefels, sustituyendo a una colega por baja maternal y también participé del proyecto “La Saleta” que se lleva adelante en la Escola Bressol Ca n´Aimeric. Actualmente formo parte del equipo de NeuroEsplugues, un centro de rehabilitación neurológica. Estoy en busca de volver a formar parte de un Cdiap, por la importancia de la atención precoz y del trabajo con un equipo interdisciplinario, donde se valore mi trabajo, mi capacidad y mis ganas de dar lo mejor a los niños y sus familias. Quedo a la disposición de su contacto para ampliar mi presentación y currículum personal.

Erica Bernardelo 663676562 lic.ericabernardelo@gmail.com

AUX. ADMINSTRATIVA

Data de publicació: 06/06/2017

Obrim proces de selecció en CDIAP DEL GARRAF (seu Vilanova i la Geltru, comarca del Garraf) per vacant d'Aux. Adminstrativa per cobrir vacances i baixa maternal. La selecció es realitzarà durant el mes de juliol per incorporació al SETEMBRE. Es valorarà l'experiència en altres CDIAPs com també d'habilitats en la plataforma informàtica eUCCAP(abans eClinic). La disposició serà a raó de 3 matins (dilluns, dimecres i divendres) i 4 tardes (dilluns a dijous). Interessats/des enviar CV a cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat - Ref: vacant Aux. Administrativa

Dep. Administració 938156443 cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat

PEDAGOGA i Atenció Precoç

Data de publicació: 02/06/2017

Bona tarda! Em dic Maria i estic llicenciada en Pedagogia. A més, disposo d'un màster en atenció precoç. Tinc molts anys d'experiència en petita infància dins escola bressol. Em sento amb energia i vitalitat per assumir nous llocs de treball on pugui desenvolupar amb més precisió els meus coneixements i habilitats en atenció precoç.

Maria 667837740 pinazoauladellm@gmail.com

Mestra d'Ed. Especial i Psicopedagoga

Data de publicació: 10/05/2017

Experiència laboral: • Del setembre 2012 fins l’actualitat Mestra, psicopedagoga i Coordinadora d’Atenció a la Diversitat (Orientació Educativa): Actualment: Curs 2016-17, Coordinadora d’Atenció a la Diversitat d’Infantil i Primària i mestra del Suport Educatiu Personalitzat (SEP). Curs 2015-16, Tutoria de 4t de primària. Curs 2013-15, Coordinadora d’Atenció a la Diversitat d’Infantil i primària i mestra del Suport Educatiu Personalitzat (SEP). Curs 2012-13, Mestra d’Educació Especial a la Unitat de Suport d’Educació Especial (USEE). Coordinadora d’Atenció a la Diversitat d’Infantil i Primària (Psicopedagoga): la funció principal és l’orientació educativa. Promoure la planificació, coordinació i dinamització de les tasques d’acompanyament, seguiment i avaluació dels alumnes amb NEE. Organització dels recursos humans i materials destinats a realitzar reforç escolar, SEP o altres atencions individualitzades. Assessorament a tutors i mestres dels alumnes NEE, concreció, seguiment i avaluació dels Plans Individualitzats (PI). Coordinacions, juntament amb l’EAP, dels serveis externs com psicòlegs, pedagogs, logopedes, CDIAP’s, CREDA, CSMIJ, etc... Orientació i coordinacions amb famílies. Valoració i avaluació de les NEE dels alumnes. Creació de materials i recursos alternatius. Mestra del SEP: Realitzant estimulació de la parla oral catalana i joc simbòlic a infantil, consolidació de la lectoescriptura a Cicle Inicial i Mitjà i diverses tècniques d’estudi i comprensió lectora a Cicle Mitjà i Superior de primària.

Xènia 650284333 x_nia87@msn.com

FISIOTERAPEUTA PER A CDIAP

Data de publicació: 24/04/2017

Busquem fisioterapeuta pediàtrica per a CDIAP de Aspanide, en Santa Coloma de Gramenent (Rambla Fondo). Es tracta d'una substitució temporal de 10 hores setmanals, amb horari de dues tardes a la setmana.

Aspanide 933911560 administracio@aspanide.org

Busquem Logopeda

Data de publicació: 06/04/2017

Centre LogoFísic. Som un centre de caràcter privat format per un equip multidisciplinar. Busquem la incorporació d'una nova logopeda. Oferim jornada completa amb una amplia cartera de clients. Podeu consultar la nostra web per més informació www.logofisic.com

Cristina López 625948803 info@logofisic.com

Fisioterapia pediátrica, psicomotricidad y rehabilitación neurológica

Data de publicació: 28/03/2017

Me llamo Irene, soy graduada en Fisioterapia por la Universidad San Jorge de Zaragoza. Actualmente curso un máster en Fisioterapia pediátrica y neurorehabilitacion. Tengo un año de experiencia trabajando con pacientes con diversidad funcional y estoy formada en método Halliwick, cólicos en lactantes, psicomotricidad. También realizo trabajos de readaptación deportiva. Ofrezco mis servicios de rehabilitación a domicilio en el área de Barcelona. Cualquier consulta no duden en contactarme

Irene 653305994 irene_sua@live.com

Busco Logopeda a Santa Coloma de Gramenet

Data de publicació: 22/03/2017

Centre Psicològic ubicat a Santa Coloma de Gramenet recerca una Llicenciada en Logopèdia especialista en infants i adolescents. Es valora disposar del Master de Neurologopèdia. El nostre recorregut com a psicòlegs infantils és de més de 10 anys i busquem ampliar oferta de servei. I en breu, ens traslladem a una nova ubicació. L'oferta és per treballar en horari de tarda i díes a convenir. És necessari Alta d'Autònoms i Alta d'activitat No es necessari disposar d'experiència previa.

Anabel 654285505 acharro@copc.cat

BUSCO LOGOPEDA AL VENDRELL

Data de publicació: 21/03/2017

CENTRE EDUCA EL VENDRELL , NECESSITA UN LOGOPEDA PER A TREBALLAR EN INFANTIL I ADULTS.

626697514 626697514 educa.elvendrell@gmail.com

EDUCADOR/A AMB TITULACIÓ DE TERAPEUTA OCUPACIONAL ESCOLA EDUCACIÓ ESPECIAL ASPACE

Data de publicació: 20/03/2017

El/La candidat/a s’integrarà en l’equip interdisciplinar de l’aula, aportant la vessant tècnica en Teràpia Ocupacional. Realitzarà les tasques pròpies d’Educador-Terapeuta, realitzant els tractaments tant individuals com grupals dels alumnes de l’escola. Perfil sol·licitat: Formació reglada: Diplomatura o Grau en Teràpia Ocupacional. Experiència: Experiència com a Terapeuta Ocupacional en l’àmbit de la discapacitat preferiblement en pediatria, però també valorable en adults. Es valorarà molt experiència en Escola d’Educació Especial, o dins l’àmbit educatiu. Es valorarà experiència en l’elaboració d’ortesi d’extremitats superiors Es valorarà experiència en assessorament a famílies així com en coordinació amb altres membres de la xarxa educativa (escola ordinària, EAPs, etc). Competències: Capacitat per treballar en un equip interdisciplinar Flexibilitat i dinamisme Capacitat organitzativa i de planificació Altres aspectes a valorar: Experiència en adaptació de recursos, comunicació augmentativa, etc. Requisits imprescindibles per a optar a la plaça: Estar en situació de desocupació o bé, ocupant un lloc de feina que tingués concertat un contracte de treball de durada determinada si és un candidat/a de la mateixa entitat. Disponibilitat immediata i d’horari segons l’indicat en l’apartat de Condicions Interessats, envieu un CV actualitzat amb fotografia recent a rrhhcv@aspace.cat indicant en l’assumpte del mail “PROCÉS SELECCIÓ EDUCADOR/A T.O. ESCOLA”. Es rebran candidatures fins el dia 07/04/2017. Les candidatures preseleccionades seran contactades en un període de 15 dies màxim a partir d’aquesta data. Condicions: 1. Contractació i altres condicions: Contracte de relleu a temps parcial (75% de jornada) inicialment, per passar a indefinit en el moment de la jubilació total de la titular. Treballarà segons la distribució organitzativa que cobreix millor les necessitats de l’escola (treball de 3 setmanes al mes) 2. Conveni Ensenyament - Categoria: EDUCADORA – Pagament Delegat 3. Salari: 1.104,45 euros bruts per 14 pagues. Salari Brut Anual: 15.462,30 Eur (pel 75% de jornada) 4. Data incorporació: MAIG 2017

rrhhcv@aspace.cat 932002534 rrhhcv@aspace.cat

BUSCO FISIOTERAPEUTA PEDIATRICA DOMICILIS

Data de publicació: 24/02/2017

Tinc un fill de 16 any discapacitat amb afectació motriu i cognitiva, camina amb poc equilibri i el que més necesita és caminar i fer piscina amb el mètode halliwick, doncs ho fa molt bé. Treballem amb ell per les tardes un promig de 4-5 horas diaries de dilluns a divendres tarda. Residim a la comarca del Bages.

Anna 666544445 anna@crash.es

Psicoleg/a Infanto juvenil

Data de publicació: 08/02/2017

L'àrea infanto juvenil de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, entitat privada i sense afany de lucre de Mataró, ofereix serveis de suport emocional, acadèmic, familiar, social ...a menors a partir dels 2 anys, en mans d'un equip multidisciplinar (psicòlegs, logopedes, psiquiatres, neuropsicolègs, ....). S'ofereix una vacant per a un psicòleg/a sanitari, amb tendència cognitiu conductual, amb màster infanto juvenil, especialista en atenció precoç, i experiència mínima de 5 anys en l'àmbit infanto juvenil. Les seves funcions seran fer atenció psicològica individual, grups de suport, xerrades i coordinacions amb famílies i escoles. La persona interessada ha d'estar en règim d'autonòm, i a de poder oferir moltes hores de tarda (per la tipologia de pacient), de 14 a 21h, i algún matí (en aquest cas el divendres és imprescindible ja que és quan es fa la reunió d'equip). Persones dinàmiques i motivades per fomar part del nostre equip!

Eva de la Bella 937419160 edelabella@fundaciohospital.org